TRANSPORT

V podjetju Potting smo specializirani za izvedbo ponjav, prav za vse vrste tovornih vozil. Pri  Izdelovanju pa posvečamo posebno pozornost kakovosti vgradnega materiala in detajlom izdelave, ki končni izdelek naredijo popoln.

Pri vsakem naročilu se trudimo podrobno prilagoditi naročnikovim zahtevam in ponuditi le najboljše z veliko izbiro najrazličnejših vgradnih komponent. S tem se približamo unikatnosti in ustreznosti izdelka za vsakega kupca posebej.

Naše ponjave so sestavljene iz visoko trdnih poliestrskih tkanin pri katerih je posebnost, da imajo minimalno raztezno vrednost, najnovejša tehnologija premazov pa zagotavlja visoko obstojnost barvnih odtenkov ponjave.

Izvajamo zaščitne ponjave za nova vozila kot prvo vgradnja in obnova starejših vozil in prikolic.

Ponjave pa so tudi izredno zanimiv in obstojen reklamni medij, zato ga številna podjetja uporabljajo kot reklamni prostor za oglaševanje, saj je v relaciji z časovno obstojnostjo in  svojo mobilnostjo enkraten in najugodnejši način oglaševanja.

Imamo vso potrebno tehnologijo in znanje za izvajanje raznovrstnih grafik na kamionske ponjave. Za enostavne oblike napisov uporabljamo klasično sitotisk tehniko. Za full color fotografije in  zahtevnejše designe pa uporabljamo solventni digitalni printer z visoko obstojnimi barvami. Posebno zaščito pa zagotovimo z močnimi UV obstojnimi laki.

Številni naši redni naročniki kot našo prednost poudarjajo predvsem:

  • Strogo izpolnjevanje dogovorjenih rokov izvedbe
  • Garantirana in certificirana kakovost izdelkov ter vgradnega blaga
  • Prilagodljivost, hitrost, konkurenčnost
  • Lokacija: osrednja Slovenija, Ljubljana Vič – 500m oddaljeni od Lj. Obvoznice
  • Lastna proizvodnja
  • Servisi ponjav vsak delavnik med 7h in 16h uro, za nujne primere pa smo vam na voljo tudi med vikendi.

 

Kamionske ponjave >>

Kontejnerske ponjave >>

Ponjave za avtoprikolice >>

Servis ponjav >>

Povpraševanje

Pošljite nam sporočilo in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!